Hvis du ønsker at blive beboer på RHK skal du skrive dig op på www.kollegierneskontor.dk
Som beboer på Rigshospitalets Kollegium (RHK) nyder man godt af et unikt fællesskab bestående af unge engagerede mennesker, som alle deler ambitionen om et kollegium baseret på frivillighed, faglighed og socialt samvær. Det har gjort RHK til et af Københavns mest eftertragtede kollegier. Ønsker man bare et tag over hovedet, er dette IKKE stedet at bo. RHK er meget mere end tag over hovedet. På kollegiet forventes det ikke bare at man bidrager socialt til fællesskabet, det er et krav. Vi er stolte af vores beboerdemokrati og frivillige udvalgsarbejde, så her forventer vi også, at du som beboer vil bidrage. Søg RHK hvis du gerne vil være en del af unikt og socialt kollegium og ønsker at hjælpe til med at fastholde vores position som “Byens førende kollegium”
Som beboer på Rigshospitalet’s Kollegium (RHK) skal man være fuldstændig klar på at engagere sig og bidrage til fællesskabet. RHK er opbygget omkring socialt mindede beboere, der er fyldt med gode initiativer, og som prioriterer frivilligt udvalgsarbejde, medindflydelse og hygge på fælleskøkkenet højt. Vi er kendt for vores fantastiske sammenhold og mange udvalg, og som beboer forventes det at man hjælper til med, at kollegiet fortsat kan beholde sin høje standard. RHK er altså meget mere end tag over hovedet.
Kontakt til kollegiets ejedomskontor: se www.rhk.dk/kontakt/
Du skal have min. 1 år tilbage af din uddannelse, for at kunne søge ind. Det er muligt at flytte internt og alle boliger udlejes umøblerede. Der kan ikke søges boligstøtte.
Ventetid ca. 2½ år.
Der må IKKE bo børn på kollegiet, og alle kollegieværelser må KUN bebos af én person.
Husdyr ikke tilladt.
Der er mulighed for at blive vist rundt på kollegiet af Kollegiets Rundvisning og Info Guider. Rundvisningen er som udgangspunkt den første søndag i måneden.
For tilmelding følg nedenstående link til vores facebookgruppe:
https://www.facebook.com/%C3%85bent-Hus-p%C3%A5-RHK-399730564152812/?modal=admin_todo_tour&notif_id=1553622607251085&notif_t=page_invite