Hvert værelse er tilknyttet et køkken på egen etage i henholdsvis A, B, C eller D søjlen. Dit køkken bliver din lille kollegiefamilie i din tid på kollegiet, hvor du spiser madklub med dem, fester, hygger i sofaen, holder TDC, tager på ture og meget mere!

Køkkenerne er udstyret med to vaske, ovn, to kogeplader og fire køleskabe, samt en masse skabe til personlige ting og køkkenudstyr. Normaltvist har hver person på køkkenet en køleskabshylde og et skab til opbevaring af mad og personlige genstande.

På køkkener er der desuden en køkkenskat på 50-70,- kr. som går til køkken fællesforbrug i form af mel, krydderier m.m., men også køkkenets større indkøb som f.eks. nye borde, køkkenture eller et nyt anlæg.

De fleste køkkener holder hver aften søndag – torsdag madklub kl. 19.00, hvor køkkenets beboere skiftes til at lave et varmt måltid mad, som køkkenet kan samles om, og snakke om dagen der gået.

Ved indflytning, skal du ikke tænke på køkkenudstyr, da køkkenerner allerede er udstyret med alt du har brug fra service til gryder, gennem års indkøb finansieret af køkkenskatten. Alle køkkener har desuden den store TV-pakke.

Hvert køkken har forskellige traditioner, som du kan høre dine køkkenfæller om, og med tiden kan du være med til at skabe nye traditioner.